Radešínkovy domácí těstoviny

Vlasové nudle

Před pár lety jsme zařadili mezi naše top produkty domácí těstoviny. Jejich složení odpovídá receptu našich babiček: pšeničná mouka, voda a vejce. Těsto je zaděláváno ručně a s láskou, čímž produkt dostává jedinečné vlastnosti. Proces sušení trvá několik dní. Vlasové nudle jsou vařené během 3 minut. Domácí vlasové nudle se hodí do všech druhů polévek.

 

Radešínkovy domácí těstoviny

Široké nudle

Radešínkovy těstoviny dostaly punc regionálního výrobku stejně jako medové pečivo – perníčky. Široké nudle mají v kuchyni velkou pestrost využití např.: nudle s mákem nebo tvarohem, nudle s kuřecím masem se špenátem, nudle s cuketou a šunkou, nudle s kachními prsíčky, nudle s kuřecím masem a nivou, nudle s mletým masem a zeleninou, nudle s hlívou ústřičnou, nudle s houbami, nudle s lososem a se špenátem.

Možností jak využít tyto domácí široké nudle je nepřeberné množství viz. google recept široké nudle .

Těstoviny široké nudle jpg

Flíčky

Další Radešínkovou oblíbenou specialitou jsou tradiční flíčky, které také lze připravovat na sladko či na slano, s masem, rybou, sýrem nebo jen zeleninou. Můžete je konzumovat studené nebo teplé. Naše těstoviny nejsou upravovány žádnými konzervačními látkami. Jejich dlouhodobou trvanlivost zaručuje proces sušení.

Tip na flíčky: 500g flíčků, 200g vařená uzená krkovice, 6 vajíček, trochu oleje, kyselé okurky

Dáme vařit 500 g flíčků do osolené vody. Uzené nakrájíme na malé kostičky a vajíčka osmahneme na pánvi s lejem. Všechno smícháme dohromady a můžeme servírovat. Jako doplněk chutí doporučujeme kyselé okurky.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *